Services

Bij Omen is iedereen uit Wassenaar, Voorschoten en omstreken welkom, ongeacht uw budget en óók als u niet of bij een ander bent verzekerd. U krijgt bij ons alle tijd voor het afscheid; aan strakke tijdschema’s doen we niet. We hebben alles in huis om dat laatste moment met uw dierbare waardig af te sluiten. 
 
In ons pand, het ‘Huys van Herinnering’, is een ceremonieruimte die voldoet aan de modernste ventilatietechnieken en zo’n 100 zitplaatsen heeft en daarmee passend is voor zo’n 200 mensen. Klein gezelschap of juist een grote groep; u bent bij ons in goede handen en hoeft niet uit te wijken naar een onpersoonlijke aula van een begraafplaats of crematorium. 
 
Een afscheidsdienst voor of na de begrafenis of crematie duurt zo lang als u nodig acht en kan ook ’s avonds of in het weekend gehouden worden. We bieden uitgebreide cateringmogelijkheden. Ook een (live) opname voor degenen die niet ter plekke aanwezig kunnen zijn, maar wel willen meekijken, behoort tot mogelijkheden. 
 
De overledene kan ook bij ons in huis worden opgebaard. In de dagen voor de herdenkingsdienst ontzorgen onze uitvaartbegeleiders u met al het regelwerk en helpen u stap voor stap met alle keuzes die gemaakt moeten worden. Het rouwdrukwerk kunnen we ook in onze eigen drukkerij voor u verzorgen. 
 
Onze services op een rijtje
  • Hulp bij alles wat er geregeld moet worden in de dagen voor het afscheid
  • Sfeervolle zaal voor grote en kleine groepen die voldoet aan geldende ventilatieregels 
  • Opbaringen, afscheidsdiensten en condoleances 
  • Sieraden, urnen of gedenktekens kunt u bij ons aanschaffen
  • Kosteloze registratie van uw uitvaartwensen 
Cookie instellingen